jos vermeulen

Over ons

Jos Vermeulen is eigenaar, hypotheekadviseur & bemiddelaar. Hij zit al ruim 20 jaar in het vak en weet waar hij het over heeft.

De afgelopen jaren heeft hij meegedacht, advies uitgebracht en mooie overeenkomsten gesloten voor een diversiteit aan klanten. Ook het helpen van expats uit diverse landen uit alle continenten valt binnen zijn expertise. Jos is een creatieve denker die onmogelijkheden graag probeert om te zetten in mogelijkheden. Een zelfbedachte financiële oplossing is zelfs overgenomen door ABN-AMRO, die deze oplossing nu heeft geïmplementeerd bij hun eigen klanten. 

Samenwerking

Vermeulen Hypotheek Advies & Bemiddeling bestaat niet alleen uit Jos. Zijn dienstverlening ziet hij als een gezamenlijk project, waarbij Jos samenwerkt met zijn zakelijke contacten waar hij op kan rekenen en van weet dat ze kwaliteit leveren. Zo heeft hij een samenwerkingsverband met Parfier. Daarnaast werkt hij samen met de klant, met jou dus. Aan de hand van goede afspraken en een wederzijds vertrouwen, creëren jullie samen de ideale voorwaarden voor een hypotheek die bij jou past.

Meerwaarde

Jos Vermeulen zet alle mogelijkheden rustig voor je op een rij en denkt me je mee. Heb je snel een werkgeversverklaring nodig maar schiet dat nog niet op; Jos belt met je werkgever om de urgentie te benadrukken. Met zijn ervaring en expertise weet hij waar de knelpunten kunnen liggen en beter; hij weet hoe ze op te lossen zijn.  

Reviews

"goed beeld gekregen van de mogelijkheden": L. de B. "prettige manier van samenwerken" "goed onderbouwd verhaal"